MAGYAR RÖPLABDA SZÖVETSÉG ADATBANK
BACK OFFICE
BELÉP
MRSZ
HÍREK
DOKUMENTUMOK
TV
VOLLÉ
TAO
FOTÓ
VIDEÓ
KÉPZÉS
TEREMRÖPLABDA
SZEMÉLY
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
VÁLOGATOTT
NEMZETKÖZI KUPA
NAPI EDZŐI NYILATKOZAT
STRANDRÖPLABDA
JÁTÉKOS
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
RANGLISTA
ÜLŐRÖPLABDA
JÁTÉKOS
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
TESZT
STRANDRÖPLABDA VERSENYEK
HÍREK
FOTÓ
RANGLISTA
Hóröplabda: női csapataink az elődöntőért játszanak
2021.02.20. Hóröplabda versenyek

Remekül szerepeltek csapataink a wagraini hóröplabda Európa Touron. Mindkét női csapatunk versenyben van még és vasárnap a négy közé kerülésért játszik, míg a fiúk is továbbjutottak csoportjukból, de a nyolc közé jutás már nem sikerült nekik.

Győri Panna, Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra, Villám Lilla összeállítású 1-es női csapatunk a csehek második számú gárdájával játszottak, s nagyon szoros szettekben, a döntő játszmában veszítettek. Második mérkőzésüket azonban a litvánok ellen ugyanilyen arányban megnyerték, ami azt jelenti, hogy vasárnap 9:40-kor a csehek 1-es csapatával mérik össze erejüket a négy közé kerülésért.

A magyar 2-es csapat Czene Adrienn, Gubik Hanna, Szabó Dorottya összeállításban az első helyen kiemelt törökök ellen kezdett, s szenvedett vereséget, a második meccsen azonban az olaszok ellen két játszmában javítani tudtak, s ők vasárnap a házigazda osztrákokkal játszanak majd ugyancsak az elődöntőbe kerülésért 9:40-től a centerpályán.

A férfiaknál a fiatal, elsősorban tapasztalatszerzés céljából induló Dóczi Domonkos, Petik Csanád, Udvarhelyi Márton összetételű csapatunk a lengyelek ellen kezdett, s szenvedett vereséget, a csoportból való továbbjutásért aztán a belgákkal csaptak össze, akiket viszont két játszmában legyőztek. A nyolc közé kerülésért aztán az olaszokkal játszottak, akiktől viszont kikaptak, s így végül a 9. helyen fejezték be szereplésüket.hunvolley.info
Impresszum
Adatkezelés