MAGYAR RÖPLABDA SZÖVETSÉG ADATBANK
BACK OFFICE
BELÉP
MRSZ
HÍREK
DOKUMENTUMOK
TV
VOLLÉ
TAO
FOTÓ
VIDEÓ
KÉPZÉS
TEREMRÖPLABDA
SZEMÉLY
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
VÁLOGATOTT
NEMZETKÖZI KUPA
NAPI EDZŐI NYILATKOZAT
STRANDRÖPLABDA
JÁTÉKOS
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
RANGLISTA
ÜLŐRÖPLABDA
JÁTÉKOS
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
TESZT
TEREMRÖPLABDA VERSENYEK
HÍREK
VERSENY
FOTÓ
Az ötödik játszmában lett a MAFC-é a bronzérem!
2021.04.18. NB I férfi bajnokság

Végletekig kiélezett meccsen dőlt el a bronzérem sorsa a férfi Extraligában: a MAFC-BME az ötödik mérkőzés ötödik szettjében szerezte meg a győzelmet a Vegyész RC Kazincbarcika ellen. 

A vendégek kezdtek jobban, védekezésben és támadásban is nagyszerűen játszottak, aminek köszönhetően kétszettes előnybe kerültek. Itt azonban megtorpantak, a fővárosiak pedig egyre inkább magukra találtak és végül nagy küzdelemben a döntő szett végén ők örülhettek.

Férfi Extraliga 3. helyért, 5. mérkőzés:
MAFC-BME – Vegyész RC Kazincbarcika 3:2 (–18, –18, 22, 20, 13)
Folyondár Sportközpont, Budapest. V: Mezőffy, Szabó P.
MAFC: Dimitrov 5, Mihalev 17, Kovács S. 4, Csoma 21, Georgiev 17, Eke 9. Csere: Bene (liberó), Benkő 1, Bakóczy 1, Szabó Balázs 2. Vezetőedző: Nagy Péter.
Vegyész: Páez 7, Ciupa 15, Juhász 13, Árva 18, Mineiro 17, Mihalj 8. Csere: Dudás (liberó), Bibók, Péter M., Csizmadia. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Edzői értékelés
Nagy Péter:
 – Az első két szettben idegesen, kapkodva játszottunk, habár nem éreztem, hogy ekkora lenne a különbség a csapatok között, de nem jött meg a fordulat. Aztán a harmadikban magunkra találtunk, és végül örülök, hogy miénk lett a bronzérem.

Toronyai Miklós: – Gratulálok a MAFC-nak a bronzéremhez. Több helyen buktuk el a bronzmecccset: gondolok itt az első meccsre, illetve a maira. Null-kettő után néhány játékos önbizalomhiányban szenved, ezt nem értem. Köszönöm a játékosaimnak az egész éves munkájukat. Rossz érzés, főleg kettő-nulláról kikapni.
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3:2 a MAFC-BME javára.

 

Férfi Extraliga kvalifikáció:
Dunaújvárosi KSE – Kistext 3:1 (21, 16, -23, 22)
Dunaújváros. V: Bátkai-Katona, Nagy L.

DKSE: Kecskeméti 6, Duman 6, Bohnicsek 17, Tomanóczy B. 11, Boa 16, Mészáros D. 13. Csere: Gebhardt Á., Laczi (liberók). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
KISTEXT: Bokor 14, Török R. 2, Szalai 5, Gacs 15, Gönczi 5, Chamone 21. Csere: Lassu, Farkas R., (liberók), Flachner K., Erki, Kocsondi. Vezetőedző: Weczera Csaba.
Edzői értékelés
Tomanóczy Tibor: – Azt a játékot hoztuk, melyet elvártunk az egész szezonban. Becsülettel fejeztük be az idei kiírást, melyért a játékosaimnak jár a köszönet, hiszen ilyen hozzáállással játszottak akkor is, amikor már biztossá vált, hogy bentmaradunk az Extraligában.
Weczera Csaba: – Erre az utolsó mérkőzésre már nagyon elfáradt a csapat. Hiába próbáltam frissíteni nem tudtuk felvenni az Újváros ritmusát! Gratulálok ellenfelünknek a mai napon jobbak voltak! Ettől függetlenül a meccs után az öltözőben megdicsértem a fiúkat mert amit az egész szezonban véghez vittek azért csakis gratulálni lehet!

Kecskeméti RC – Dág KSE 3:0 (9, 16, 15)
Kecskemét. V: Varjasi, Sík.

KECSKEMÉT: Szabó B. 2, Krupánszki 9, Rabeka 6, Kandulinski 11, Gebhardt N. 4, Nagy J. 6. Csere: Stréli (liberó), Horváth B. 11, Szabó K. 8. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
DÁG: Majer 1, Kara 5, Sow, Oláh 4, Jánossy 4, Flachner D. 2. Csere: Steiner (liberó), Mihucz 1, Gyurkó, Balázs B. 1, Krekk 2. Vezetőedző: Zirigh Balázs.
Edzői értékelés
Tamasi Ákos: – Csalódott vagyok a csapat mai teljesítménye miatt. A felszabadult, bátor örömjáték ma is elmaradt. Sajnálom, hogy keserű szájízzel fejeztük be a bajnokságot. Gratulálok a Kecskemét csapatának a győzelemhez!

 

Férfi NB I alsóház:
Szolnoki RK – MEAFC-Miskolc 3:1 (15, -16, 19, 29)
Szolnok. V: Szél, Halász.

SZOLNOK: Fenyvesi 10, Csendes 12, Guzmics, Molnár I. 14, Acsai 1, Banai 11. Csere: Mészáros M. (liberó), Bíró B. 5, Timár 2. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.
MEAFC: Pallós 2, Orosz 14, Szántai 1, Surányi 20, Kapusi 14, Kiss P. Csere: Karóczi (liberó), Varga 1. Vezetőedző: Bagó László.
Edzői értékelés
Gulyás Ferenc:
 – Gratulálok a Miskolcnak tartalékosan is megtettek mindent a győzelemért. Mi viszont motiválatlanul, sok hibával játszottunk. Nem ezt vártam a csapattól annak ellenére, hogy nem volt tétje a mérkőzésnek a helyezés szempontjából. Pont nem ezt csináltam volna, mint ami történt. Játékosként, bátran, felszabadultan JÁTSZOTTAM volna a röplabda szeretetéért. Van még mit tanulni minden téren! Ettől függetlenül gratulálok a játékosainknak győzelemhez!

 

Fotó: MAFC-BME/Facebook

 

KAPCSOLÓDÓ VERSENY
TABELLA, MŰSOR, EREDMÉNYEK
NB I Férfi Bajnokság
Extraliga 3. helyért
NB I Férfi Bajnokság
Extraliga kvalifikáló kör
NB I Férfi Bajnokság
NB I Liga kvalifikáló kör
KAPCSOLÓDÓ MÉRKŐZÉS
2021.04.18. vasárnap 17:30 DUNAÚJVÁROS
DKSE 3
KISTEXT 1
2021.04.18. vasárnap 18:00 BUDAPEST
MAFC-BME 3
Vegyész RC Kazincbarcika 2
2021.04.18. vasárnap 19:00 KECSKEMÉT
KECSKEMÉTI RC 3
DÁG KSE 0
2021.04.18. vasárnap 16:30 SZOLNOK
Szolnoki Röplabda klub 3
MEAFC-Miskolc 1
KAPCSOLÓDÓ FOTÓ
MAFC-BME - Vegyész RC Kazincbarcika 3:2
2021.04.18. NB I férfi bajnokság
NB I Férfi Bajnokság Extraliga 3. helyért
DKSE - KISTEXT 3:1
2021.04.18. NB I férfi bajnokság
NB I Férfi Bajnokság Extraliga kvalifikáló kör
hunvolley.info
Impresszum
Adatkezelés