MAGYAR RÖPLABDA SZÖVETSÉG ADATBANK
BACK OFFICE
BELÉP
MRSZ
HÍREK
DOKUMENTUMOK
TV
VOLLÉ
TAO
FOTÓ
VIDEÓ
KÉPZÉS
TEREMRÖPLABDA
SZEMÉLY
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
VÁLOGATOTT
NEMZETKÖZI KUPA
NAPI EDZŐI NYILATKOZAT
STRANDRÖPLABDA
JÁTÉKOS
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
RANGLISTA
ÜLŐRÖPLABDA
JÁTÉKOS
KLUB
VERSENY
NAPI MŰSOR
TESZT
MAGYAR RÖPLABDA SZÖVETSÉG - SZERVEZETI FELÜLET
HÍREK
ELNÖKSÉG
ELLENŐRZŐ TESTÜLET
IRODA
BIZOTTSÁG
DOKUMENTUM
KÉPZÉS
FOTÓ
HÍREK
Az MRSZ hivatalos közleménye a mérkőzések megrendezéséről
2020.03.11. Szövetségi tevékenység

Hivatalos tájékoztatás! A Magyar Röplabda Szövetség 2020. március 11-től – a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendelete alapján – felnőtt és utánpótlás bajnokságaiban, illetve az általa szervezett egyéb sportrendezvényein további intézkedésig a következőket rendeli el:

  1. Minden felnőtt és utánpótlás bajnoki vagy egyéb MRSZ által szervezett mérkőzést zárt kapuk mögött kell lebonyolítani, azaz a mérkőzésen kizárólag a sportolók, a szakmai stábok, valamint a hivatalos személyek (rendezők, szövetségi ellenőr, játékvezetők, vonalbírók, játékvezető ellenőr, jegyzőkönyvvezető, hivatalos statisztikus), illetve a mérkőzés közvetlen lebonyolításához szükséges személyek (eredményjelző kezelője, hangosítás kezelője, speaker, takarító, műszaki ügyeletes, biztonsági szolgálat, orvosi ügyelet, labdaszedők, pályatörlők stb.)  lehetnek jelen. Minden más a rendezvény közvetlen lebonyolításához nem szükséges személyt (nézők, újságírók, entertainment személyzet stb.) a rendező sportszervezet kötelessége a rendezvénytől távol tartani, ezen személyek a mérkőzés helyszínére sem léphetnek be.
  2. A rendezők és a mérkőzéseken résztvevőket kérjük, hogy fokozott figyelmet fordítsanak a higiéniai szabályok betartására, valamint tartózkodjanak minden olyan testi érintkezéstől, amellyel növelik a fertőzés vétlen tovább terjesztésének kockázatát (pl. kézfogás, ölelkezés stb.) Ez alapján a mérkőzés protokollban közvetlen érintkezéssel járó elemeket (játékosok-, játékvezetők-, stábtagok-, egyéb hivatalos személyek kézfogása) határozatlan időre felfüggesztjük!
  3. Az MRSZ felhívja a mérkőzéseken közreműködő játékvezetők figyelmét, hogy fordítsanak fokozott figyelmet a fenti két pont betartására. Amennyiben illetéktelen személyeket vesznek észre (pl. nézők), a rendezőkön keresztül hívják fel a figyelmét a távozásra. Amennyiben a rendezőség nem távolítja el ezen személyeket (vagy nem tudja), a mérkőzést meg kell szakítani, az esemény(ek)ről a Versenybizottságnak jelentést kell küldeni.
  4. Bármely mérkőzésen a TV közvetítések, valamit az internetes és egyéb közvetítések (live-stream, helyi televízió stb.) előzetes engedélyhez kötöttek, melyeket az MRSZ Versenybizottsága bírál el. Az ezekhez szükséges stáb és a mérkőzés megrendezésben érintettek száma nem haladhatja meg a 100 főt!

Fentiek a kihirdetés időpontjától, visszavonásig érvényesek!

Budapest, 2020. március 11.

Tisztelettel,
Ludvig Zsolt
Magyar Röplabda Szövetség
Főtitkár

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK
MRSZ hivatalos közlemény
2020.03.11.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK
Újabb rendelkezések a vészhelyzettel kapcsolatban
2020.03.12. Szövetségi tevékenység

Hivatalos tájékoztatás!

Április 3-ig minden röplabda esemény felfüggesztve!
2020.03.13. Szövetségi tevékenység

A Magyar Röplabda Szövetség a fenti döntést hozta

Tájékoztatás
2020.03.17. Szövetségi tevékenység

Tájékoztatás az MRSZ Elnökség tervezett üléséről

Számos minket is érintő versenysorozatot elhalasztott a CEV
2020.03.17. Versenyek

Az Európai Röplabda Konföderáció (CEV) számos égisze alá tartozó sorozatot határozatlan időre felfüggesztett. Ez jónéhány magyar érdekeltségű versenyt is érint.

Rendkívüli online ülést tartott az MRSZ elnöksége
2020.03.18. Szövetségi tevékenység

Hivatalos tájékoztatás a Magyar Röplabda Szövetség elnökségének döntéseiről.

hunvolley.info
Impresszum
Adatkezelés